Saturday, 6 February 2010

RELA DIGELAR SAMPAH DAN ANJING DEMI SEKELUMIT KUASA : AHLI PKR TAK ADA MARUAH LANGSUNG

APABILA JEFF OOI MENGGELARKAN PEMIMPIN-PEMIMPIN DAN AHLI-AHLI PKR YANG MENGKRITIK DIKTATOR LIM GUAN ENG, SEBAGAI SAMPAH DAN ANJING, PUAK-PUAK INI TIDAK LAGI MAHU SEDAR DIRI. KALAULAH AKU DALAM SITUASI DEMIKIAN, DAH LAMA DAH AKU SAY GOOD BYE FUCKATAN RIOT.

TAPI, JELAS TERJELMA DALAM MINDA GOLONGAN PKR INI BAHAWA MEREKA RELA DIGELAR SEDEMIKIAN KERANA SEKELUMIT KUASA YANG ADA. BACUL MEMANG BACUL DAN TIDAK ADA MARUAH. JIKALAU UMNO ATAU BN YANG MENUDUH SEDEMIKIAN, MEMANG PATUTLAH SEBAB ADA LOGIKNYA. TETAPI RAKAN SENDIRI YANG MENGUTAMAKAN KAUM SENDIRI, MENGAUT SEGALA KEKAYAAN EKONOMI TANPA MEMPERDULIKAN RAKAN-RAKAN DALAM FUCKATAN RIOT YANG BERBUAT SEDEMIKIAN...HUH DI MANAKAH MARUAH PUAK-PUAK INI... ADAKAH TERLETAK DI PUNGKOQ MEREKA?... HABIS DI FUCK OLEH DAP.... MOKHTAR OH MOKHTAR...

ALHAMDULILLAH.. AKU TELAH SEDAR LEBIH AWAL LAGI DAN KINI TELAH KEMBALI KE PANGKAL JALAN SEJAK TAHUN 2000.. DULU AKULAH YANG PALING KUAT MENYOKONG KEADILAN.. TAPI APABILA ALJUBORI BERGABUNG DENGAN DAP.. AKU TELAH KEMBALI SEDAR BAHAWA PERJUANGAN KEADILAN ITU HANYALAH UNTK ALJUBURI SEORANG SAHAJA, TIDAK ADA PERJUANGAN KEADILAN UNTK RAKYAT.. HAMPAS.

AKAI ADAKA...

1 comment:

  1. memang mereka ni tarafnya serendah kepala binatang yang dilemparkan dalam masjid di selangor bro...

    jenis tak reti dikutuk punya orang macam boss depalah

    ReplyDelete